Rólam

Általános iskolában németet tanultam, ezért amikor elkezdtem a hatosztályos gimnáziumot, ott is ezt kellett folytatnom, pedig nagyon szerettem volna már akkor elkezdeni angolul tanulni. Egy ideig vártam türelemesen, majd 15 évesen fogtam magam és elkezdtem otthon, magamtól angolul tanulni. Ennek köszönhetően aztán 18 évesen emelt szintű érettségit tettem belőle, majd felvételt nyertem angol bölcsész szakra. Éltem pár évet Angliában (előbb északon, majd délen), ezáltal lehetőségem volt megismerkedni a kultúrával, az eltérő dialektusokkal, valamint elmélyíteni a tudásomat.

Egy idegen nyelvet nem könnyű elsajátítani, főleg felnőttkorban, de messze nem is olyan nehéz, mint sokan gondolják. A dolog sikere az apró lépésekben és a folyamatos gyakorlásban rejlik. A nyelvtanulás a házépítéshez hasonlóan az alapoknál kezdődik, majd szépen lassan felkerülnek rá az építőkövek, amelyekből kellő türelemmel és szorgalommal egy nap összeáll a kész ház. 

Az évek alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a tanítási módszerem sikerességéről. Örömmel tölt el, hogy a videóimmal sok embernek lehetek segítségére az angol nyelv elsajátításában.

Sok sikert kívánok!

Anita ❤️

Értesítések